+299 32 39 66, +299 56 41 30 immanuel@immanuel.gl

Lejren Naalersitaq

Naalersitaq, som ligger inde i bunden af Ameralikfjorden, er en lejr i et naturskønt område. Sejlturen derind tager ca. 3 timer i roligt tempo.

Lejren består af en hovedbygning med køkken, spisesal og sovepladser, samt fire hytter, hvor man også kan sove. Der er plads til 40-50 overnattende i lejren.

Der er masser af buske, bær, urter, fisk og dyr i området, og hvis du fanger noget under dit ophold, er der mulighed for at fryse det ned i vores frysere. Der er mulighed for at låne vores joller.

Når du lejer lejren, sørger vi for, at der er en pedel derinde til at tage sig af det tekniske. Lejren har alle nødvendige faciliteter og lidt til: Der er vandturbiner til elværk, samt et dieselelværk og oliefyr, der er varmt og koldt vand, der er gas og elkomfur, og der er bad, træk og slip.

Hvis der er brug for at ringe hjem, kan der opnås forbindelse lidt oppe på fjeldet, eller skabes kontakt via VHF-radioen.

Husk, at I selv skal sørge for provianten – også til pedellen, og at lejren skal efterlades opryddet og rengjort.

Afgang: Som udgangspunkt er alle afgange fra tidevandstrappen, andet kan aftales særskilt. Afgang/ankomst til Naalersitaq afpasses tidevandet. 

Transport: Vi sejler med IMMANUEL. Der er høj sikkerhedsstandard, og vi medtager op til 27 passagerer. Kaffe og te er med i prisen.

Mad: Man skal selv medbringe mad. Der skal være nok til at pedellen også kan spise med.

Affald: Organisk affald (kød, fisk, kartofler, ris osv.) sejles ud på fjorden og dumpes der, alt andet bringes til Nuuk, der må ikke foregå afbrænding af affald. Affald opbevares i skuret indtil det sejles ud på Fjorden eller kommer ombord på hjemsejlads. 

Soveudstyr: Der er lagner på madrasserne, de er for at beskytte madrasserne. Man skal selv have egne lagner med, hovedpuder og sovepose, dyner.

Hygiejne: Man skal selv medbringe alt til personlig hygiejne, håndklæder, tandbørste, shampoo, trusseindlæg, bind og hvad man ellers bruger.

Tøj: Begræns den mængde tøj du tager med, et sæt undertøj og strømper pr. dag. Husk hjemmesko, gummistøvler, ekstra sko.

Pak let: Når man pakker til lejrture, så gør det nemt for jer selv, tænk over at varerne/bagagen tit skal bæres over lange afstande, pak i små solide kasser, undgå for store og tunge kasser, og fordel tunge varer såsom dåsemad med lette varer såsom cornflakes i de samme kasser. Sørg for at kassernes bunde er grundigt klistrede til.

Låneudstyr: Der forefindes en del håndklæder og viskestykker til fællesbrug, men hvis man har kan man selv medbringe flere. Naalersitaqs håndklæder og viskestykker skal vaskes og tørres inden lejren forlades.

Joller: Der er joller til rådighed, brug dem så passer til jeres egne regler, vore regler siger man skal have redningsvest på, de er til rådighed derinde, man skal også være i stand til at ro.

Rengøring: Der skal være rent når man forlader lejren.